Exsens voor haar

Nieuw Sensueel cosmeticamerk

Door:
-
Op:
-
Producten van Exsens

Exsens producten

Exsens is een nieuw Frans intiem cosmeticamerk. Ondanks het feit dat het nog maar kort geleden op de markt is gebracht, heeft het bedrijf al een zeer goede reputatie. Dit is omdat ze deel uitmaakt van een internationale industriegroep die wereldwijd vertegenwoordigd is. Lees hieronder een interview met Nathalie Vernin, hoofd marketing- en verkoop bij Exsens. 

Nathalie heeft de leiding over de marketing- en verkoopafdeling van Exsens en vertelt graag over de verschillende producten die het merk produceert. “Ons assortiment bestaat onder andere uit verwarmende massage-oliën met heerlijke cocktailsmaken, zoals Pina Colada, Mojito en Margarita. Daarnaast hebben we ook persoonlijke glijmiddelen met organisch Aloë Vera extract en meerdere schoonheids- en playproducten. De bestseller op dit moment is de Mojito massage-olie, waar klanten nu al verslaafd aan zijn,” verklaart Nathalie enthousiast.

Waarin onderscheiden Exsens producten zich van de rest?

“Er zijn veel verschillende elementen die onze producten anders maken. Om mee te beginnen: de heerlijke smaken. Maar ook de formule zonder parabenen of phenoxyethanol als conserveermiddel. In plaats daarvan gebruiken we luchtdichte flessen om luchtvervuiling van de producten te voorkomen. Tenslotte worden al onze producten geleverd in een prachtige verpakking met kaleidoscoop afbeeldingen.”

Dit jaar ben je een distributiepartnerschap aan gegaan met Tonga B.V. Waarom heb je Tonga gekozen als één van je partners?

“Iedereen weet dat betekenisvolle partnerschappen aan de grondslag ligt van succes. We hebben veel over Tonga gehoord en je kunt als partner op haar reputatie vertrouwen. Onze teams hebben elkaar verscheidene keren ontmoet en het lijkt erop dat onze organisaties dezelfde visie delen over kwaliteitsproducten en het hebben van een zakenrelatie gebaseerd op vertrouwen. Daarom was het logisch voor ons om samen te gaan werken met Tonga voor onze Europese distributie.”

Zijn Exsens producten alleen verkrijgbaar in Europa?

Exsens is een internationaal merk die wereldwijd is vertegenwoordigd. Dankzij onze samenwerking met Tonga B.V. is Exsens al verkrijgbaar in veel Europese landen. Onderdeel uitmaken van een internationale groep met een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten en Azië geeft ons de mogelijkheid om deze markten zeer snel te ontwikkelen. We zijn bijvoorbeeld al aanwezig in de Verenigde Staten, Japan, Hong Kong en Singapore.”

Hoe wordt het assortiment in de toekomst uitgebreid?

“Zoals ik al eerder zei formuleren, produceren en vullen we alle Exsens producten in ons eigen laboratorium. Dit is waarom productinnovatie in ons DNA zit. We willen elk jaar nieuwe producten lanceren, zodat we een uitgebreid assortiment kunnen aanbieden en klantvertrouwen kunnen opbouwen binnen onze vier collecties: Massage, Lube, Play en Beauty. Op dit moment legt onze marketingafdeling de laatste hand aan de nieuwslancering van 2015 & 2016 en het R&D team is bezig met projecten voor 2017. Dus er staat binnenkort nog veel te gebeuren.”

Exsens Dry Glittering Body & Hair Glam Oil 

Exsens lipgloss

Lipgloss van Exsens – Maak je blowjob bijzonder

Deze glinsterende olie voor je lichaam en haar laten je schitteren als een ster. De olie heeft een fijne geur en is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat zoete amandelolie voor een voedende en verzachtende werking. Met de handige sprayfles geeft dit product je eenvoudig een sexy gloed die jou in de spotlight zet.

Exsens Lip Gloss 

Ervaar de onmiddellijke sensatie van deze lipgloss. Met zijn verwarmende en verkoelende effecten is het de ideale partner voor orale spelletjes. De glanzende lipgloss heeft een heerlijke aardbeismaak. Dit product is niet vettig, suikervrij en heeft geen bittere nasmaak. De transparante fles wordt geleverd met een handige applicator.

Exsens Lubricants 

Exsens glijmiddel op waterbasis is verrijkt met organisch Aloë Vera extract. De kalmerende werking van dit ingrediënt maakt dit glijmiddel ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het siliconen glijmiddel is geschikt voor alle huidtypes en een paar druppels zorgen voor een intense ervaring die eeuwig lijkt te duren.

Exsens glijmiddelen zijn geschikt voor gebruik met condooms en worden geleverd in een luchtdichte fles met glow-in-the-dark strepen.

Exsens Mint Mojito

Mint Mojito massage-olie

Exsens Warming Gourmet Intimate Massage

Ontdek gourmet massages en beleef intieme momenten. Breng deze heerlijke massage-olie aan op een intiem plekje en laat je gevoelens van verlangen naar boven komen. Mond-op-huid contact maakt het verwarmende effect van deze producten nog intenser en laat een heerlijke smaak achter! Om de kwaliteit te behouden na het openen van deze producten worden ze geleverd in een luchtdichte fles. Glow-in-the-dark strepen op de fles maken de fles zelfs zichtbaar als het licht uit is.

Exsens massage-oliën op EasyToys.nl zijn verkrijgbaar in de volgende heerlijke smaken:

  • Margarita
  • Mojito
  • Pina Colada
  • Aardbei
  • Kokosnoot
  • Vanille

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.