orale-sex-tips

Orale sex tips die jij moet lezen!

-
Op:
-

Wil je elkaar lekker met de mond verwennen? Met orale seks breng je je partner én jezelf in de stemming voor meer. Maar natuurlijk wil je het dan wel goed doen, want anders kan je bef- of pijpbeurt zomaar een grote mood killer zijn. Met deze orale sextips wordt het pijpen en beffen voor jullie beiden nóg lekkerder.

1. De lichten mogen uit

Niet iedereen voelt zich even comfortabel als er iemand met zijn hoofd tussen zijn of haar benen ligt. Vooral vrouwen vinden het lastig om zich te concentreren tijdens de orale seks. Ze piekeren bijvoorbeeld over de vorm van hun vagina of ze denken aan die laatste scheerbeurt van een paar dagen geleden. Op zulke momenten helpt het om het licht uit te doen. Zo raak je niet afgeleid door de enorme stapel was op de vloer of over het feit dat je down under niet helemaal glad bent. Steek een kaarsje aan en je hebt gelijk een romantische setting.

2. Je hoeft niet te deepthroaten

Is deepthroaten niets voor jou maar wil je wel je partner plezieren? Je kunt hetzelfde gevoel van deepthroaten nabootsen zonder dat je zijn penis heel diep in je mond hoeft te steken. Plaats je hand aan de onderkant van de schacht en neem de rest van de penis in je mond. Of houdt je tong tegen je gehemelte aan en laat zijn lid de onderkant van je tong raken.

3. Zuigen

Zowel mannen als vrouwen kunnen wat zuigkracht toevoegen aan hun orale technieken. Mannen: Veel vrouwen vinden het lekker als je op haar clitoris zuigt in plaats van likt. Dit zorgt voor meer druk. Sommige vrouwen vinden die stevige druk op de clitoris prettiger terwijl andere vrouwen liever een zachtere benadering willen. Pas op dat je niet gelijk heel hard gaat zuigen want er zijn vrouwen waarbij dit heel pijnlijk aanvoelt.

Vrouwen: Wissel likken en zuigen met elkaar af. Mannen vinden het overigens super lekker als je zuigt tijdens of na het klaarkomen. Op dat moment zuig je dus eigenlijk het laatste sperma uit zijn penis.

4. Klaarkomen hoeft niet

Wil je niet dat hij klaarkomt in je mond? Je bent echt niet de enige. Zelfs sommige mannen hebben dat liever niet. Ze willen namelijk het beste voor later bewaren. Orale seks wordt door veel mannen gezien als voorspel en willen pas daadwerkelijk klaarkomen tijdens het échte spel.

5. Glijmiddel als extraatje

Glijmiddel kan orale seks net wat lekkerder maken. Het is zowel voor de ontvanger als de gever een extra sensatie. Je hebt bijvoorbeeld verkoelend glijmiddel dat koud aanvoelt en in combinatie met een warme tong is dat erg opwindend. Ook zijn er veel glijmiddelen met een smaakje wat vooral extra lekker smaakt voor degene die aan het pijpen of beffen is.

6. Praat met elkaar

Blijf met elkaar praten tijdens orale seks. Jullie kunnen elkaars gedachten niet lezen, dus zeg duidelijk dat je iets graag wilt of als de handeling niet zo lekker voelt. Je kunt dit heel subtiel aanpakken door bijvoorbeeld je zin te beginnen met ‘het is zo heet als je dit doet…’ of ‘het zou leuk zijn als je probeert…’. Ook als je pijpt of beft, kun je tussendoor vragen of het harder of zachter moet.

orale-seks

7. Je handen mogen best helpen

Hoewel het orale seks wordt genoemd, mag je best een beetje cheaten door je handen te gebruiken. Je handen kunnen uitstekend helpen als je kaken moe worden. Breng voorzichtig een vinger in haar vagina terwijl je tong nog bezig is met haar clitoris. Je bent haar aan het beffen en tegelijkertijd maakt je vinger in haar vagina een ‘kom hier’ beweging. Voor haar geldt: neem zijn penis in je mond terwijl je met je hand de schacht omvat. Je kunt hem zachtjes aftrekken terwijl je hem oraal bevredigt.

8. Vergeet de andere erotische plekjes niet

Verken ook andere gevoelige plekjes van het lichaam. Maak bijvoorbeeld tussenstops voordat je down under gaat. Kus zijn of haar nek, buik, binnenkant van de dijen en ga dan pas naar het eindstation. Als een vrouw op meerdere plekken tegelijk gestimuleerd wordt, dan bereikt ze sneller een climax. Dus wanneer zijn tong down under aan het werk is, speel dan ook met haar borsten.

9. Speel met koud en warm

Je lichaamstemperatuur kan behoorlijk stijgen wanneer je opgewonden raakt. Iets kouds op je warme lichaam kan dan heel aangenaam en opwindend aanvoelen. Zet bijvoorbeeld een ventilator in de slaapkamer aan. Wanneer je lief met zijn of haar warme tong over je geslachtsdelen gaat, voel je tussendoor de koele wind van de ventilator over de natte delen gaan. Deze combinatie van warm en koud voelt onverwacht aan en zoiets verrassends kan net genoeg zijn om je over de streep naar een orgasme te trekken.

10. Andere posities

Vind je het moeilijk om tot een orgasme te komen als je in de standaardpositie oraal bevredigd wordt? Dus als je partner met zijn of haar hoofd tussen jouw benen zit of ligt? Probeer dan wat andere standjes uit. Je kunt bijvoorbeeld boven zijn of haar gezicht hangen/zitten. Hierdoor wordt er een andere hoek gecreëerd waardoor je net op een andere manier gestimuleerd kan worden. Het zou zomaar eens de sleutel tot succes kunnen zijn.

11. Vind de gevoelige plekjes

De clitoris is enorm gevoelig voor aanrakingen. De clitoris is dat kleine bolletje aan de bovenzijde van de vagina. Weet je dit plekje te vinden, dan weet je zeker dat ze geniet. Ook de man heeft gevoelige plekjes zoals zijn perineum, het plekje tussen de ballen en de anus. Als je dit plekje stimuleert met je tong, dan geef je hem hiermee extra stimulans.

12. Ga voor comfort

Je hoeft absoluut niet op je knieën om je partner oraal te bevredigen. Er zijn zoveel posities om down under te gaan die het comfortabel maken voor de gever van orale seks. Na afloop hoef je dus geen pijnlijke knieën of een stijve nek te hebben. Standje 69 is bijvoorbeeld voor beiden erg comfortabel.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.