Plassex

Plassex

Door:
-
Op:
-

Waarom plassex

De reden waarom mensen opgewonden raken van plassex lopen zeer uiteen.
–    Zo wordt een orgasme bij sommige vrouwen intenser wanneer de blaas vol zit en als ze tijdens het orgasme de urine laten lopen, wordt het orgasme nog heviger.
–    Sommige mensen raken opgewonden, wanneer zijzelf of de partner in zijn of haar broek plast.
–    Weer anderen vinden het bijzonder opwindend om de urine te drinken tijdens het seks spel. Wanneer je dit gaat doen, dien je er wel rekening mee te houden dat de geur en de smaak van urine veranderd met wat je eet of drinkt.
–    Er zijn mensen die erg opgewonden raken wanneer de partner over hen heen plast of door zelf over de partner te plassen. Het gevoel van de warme urine op de huid of de geur hierbij kan al genoeg zijn voor de opwinding. Dit spel kan ook een onderdeel zijn van een sadomasochistisch spel.
–    Er kan een spel gespeeld worden waarbij één van twee een baby is met luier en al. De urine laat men tijdens het spel dan lopen.

Is plassex veilig?

Niet iedereen is het erover eens of plassex echt veilig is. Wanneer je zeker weet dat je partner gezond is, dan is het drinken van urine niet gevaarlijk. Maar als je niet goed weet of je partner gezond is, dan kun je beter niet aan plassex doen. Iemand kan bijvoorbeeld een geslachtsziekte hebben, zonder dit te weten. Je moet dan voorkomen dat de urine in contact komt met je ogen, neus, mond, anus, vagina of schaamlippen. Dit betekent dat niemand over je gezicht of in je vagina of anus mag plassen en ook het drinken van de urine wordt sterk afgeraden.

10 Reacties

 1. rolien schreef:

  goede dag, ik en me partner doen al enige tijd aan plassex. dit is ontstaan na een avond stappen en drank in het spel was. nu is het echter niet meer weg te denken tijdens de sex. het is echter zelfs zo dat ik wel eens achter me vriend aan ren richting de wc om het op te mogen drinken. dus met andere woorden grote aanrader!!

 2. John schreef:

  De eerste keer dat ik aan plassex deed was met ex. We hadden een hotel kamer genomen omdat we allebei nog thuis woonden en ik vroeg of ik haar mocht zien plassen. Dat mocht en zij bood toen aan om over mij heen te plassen. Het was echt geweldig!

 3. Ben schreef:

  Plasseks is heel erotisch. De eerste keer dat ik het mijn vriendin vroeg voelde ik me best bezwaard. Nu vindt ze het heerlijk om op me te zitten en in mijn mond te plassen terwijl ik haar lik. Het is heel intiem om dit te delen en het heeft ook iets heel vertrouwds. Omgekeerd doen we het niet. Ik heb altijd al een fascinatie voor plassende vrouwen gehad en ben blij dat ik dit nu kan delen met iemand die er ook echt van geniet.

 4. belletje. schreef:

  Mijn vriend wil heel graag aan plassex doen .Hij is er dit weekend heel eerlijk over geweest. Ik weet niet wat ik moet nu, ik vind het smerig ik wil hem niet kwijt hij zegt dat het hem niet uitmaakt dat ik het niet wil, maar het staat wel tussen ons in.HELP

 5. Jan schreef:

  Van kinds af aan wordt gezegd dat plas vies is en we handjes moeten wassen. Dit zit nu heel erg in je hoofd verankerd. Maar urine is steriel! Dus zet je oude normen opzijen ga genieten!
  Ik kijk iedere keer er weer naar uit dat mn vriendin tijdens onze vrijpartij over mij heen gaat plassen.

 6. Ben schreef:

  Kunnen jullie me vertellen. Ik zie plassex filmpjes en altijd heel blanke urine (water) Is dit wel echt ??? Of misschien in gespoten????

 7. A m schreef:

  Ik wens t te doen ,maar graag met een lichtklerige dame. Ben op zoek

 8. Petra schreef:

  Mijn vrindin en ik vinden het heerlijk, en om lekker blanke urine te krijgen, veel drinken, wel twee liter water in een heel korte tijd, even geduld voor goed resultaat, als wij mekaar lekker aan het beffen zijn, laten we alles lekker lopen, dat geeft bij ons zo een bizonder gevoel, wij kommen daar allebei bizonder heftig op klaar , wij kunnen het iedereen aanraden

 9. peter schreef:

  Ik vind plassex heerlijk veel water drinken maak je plas smaakloos als warm water elke keer als ik mn vrouw hoort plassen op toilet word ik opgewonden hoe meer hoe geiler ik word zij houd er niet van maar af en toe mag ik het drinken van haar ze doet het voor mij.

 10. T vriezema schreef:

  T lijkt me geweldig plassex te hebben maar t is moeilijk vrouwen daar voor te vinden en ze bieden zich daarook maar zo niet daar voor aan. En als je er over praten wilt gaan ze er over heen om er niet over te hebben ze vinden het gewoon vies.

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.