kama-sutra-cowboy

De populairste standjes uit de Kama Sutra

-
Op:
-

Wil je het spannend houden in de slaapkamer? Dan is het goed idee om nieuwe standjes uit te proberen. We kennen allemaal wel de populaire Missionaris en Doggystyle, maar welke standjes uit de Kama Sutra zijn nog meer populair? Hieronder vind je 11 tips voor afwisseling in de slaapkamer. Welke is jouw favoriet?

1. Missionaris

Tja, de Missionaris blijft het favoriete sexstandje voor velen. Met dit standje kan er gewoon niets misgaan. Het is niet een heel avontuurlijk standje, maar het voelt wel vertrouwd én goed. Bovendien is dit standje heel intiem. Je kunt elkaar in de ogen kijken, elkaar strelen en zoenen. Mocht je het nog niet weten, bij de Missionaris ligt de vrouw op haar rug en met haar benen wijd. De man ligt bovenop de vrouw, tussen haar benen in en penetreert haar.

2. Doggystyle

Ook Doggystyle is populair in de slaapkamer. De vrouw zit op haar handen en knieën terwijl de man achter haar op zijn knieën zit en haar penetreert. De man plaats zijn benen binnen haar benen, maar deze kunnen ook er buiten worden geplaatst. Als de man zijn benen buiten die van haar plaatst, wordt de opening van de vagina kleiner en dit kan heel aangenaam aanvoelen. Dit standje voelt voor de man erg dominant aan want hij bepaalt het ritme. Doggystyle is minder intiem omdat je elkaar niet kunt aankijken.

3. Cowgirl

Bij de Cowgirl ligt de man onder en zit de vrouw bovenop hem. Ze kan op en neer bewegen, maar ook cirkelvormige bewegingen maken. In deze positie is de vrouw helemaal in control, zij bepaalt het ritme. Maar zij kan hem ook een beetje erbij betrekken door hem de diepte te laten bepalen. De man kan bij dit standje meestal diep penetreren, zodat zij er meestal meer van voelt.

4. Reverse cowgirl

Bij de Reverse cowgirl ligt de macht opnieuw in de handen van de vrouw. Bij dit seksstandje gaat de vrouw ook weer bovenop de man zitten, maar dan met haar rug naar hem toe. Zij behoudt de regie over het tempo en het ritme. Doordat de penis vanuit een andere hoek penetreert, kan de G-spot geraakt worden. Dat is waarschijnlijk ook gelijk de reden dat dit standje zo populair is. Er kleven ook wat nadelen aan deze positie: je kunt je partner niet aankijken en het is ook even wennen om op een sierlijke manier in de juiste houding te raken. Toch gaat het genot boven alles. Wil je wat extra opwinding tijdens de Reverse cowgirl? Plaats dan een spiegel bij het bed.

5. Spooning

Bijna alle vrouwen (en geef toe: mannen ook) vinden het heerlijk om lepeltje-lepeltje in slaap te vallen. Maar het is ook een fijn sexstandje. Spooning staat voor passie en elkaar plezieren. De vrouw ligt met haar rug naar de man toe en spreidt haar benen zodat de man haar kan penetreren. Het is een relaxt standje voor beiden. Perfect als jullie moe zijn of net wakker zijn geworden. Morningsex it is. De vrouw kan bij dit standje ook haar benen sluiten nadat hij in haar is, zodat de vagina nauwer wordt.

kama-sutra-doggystyle-kama sutra

6. Standje 69

Ook standje 69 is één van de populairste seksstandjes uit de Kama Sutra. Bij dit standje geef je orale seks en tegelijkertijd ontvang je orale seks. Het is het ideale voorspel want beide partners komen hierdoor in de stemming voor een stevige vrijpartij. Bij deze positie kan of de vrouw of de man bovenop. De man gaat bijvoorbeeld op zijn rug liggen met zijn benen gespreid. De vrouw gaat in tegenovergestelde richting boven hem liggen met haar vagina vlakbij zijn mond. Haar mond zit in de buurt van zijn penis. Als de vrouw bovenop ligt, houdt zij de controle over het pijpen.

7. Lotus

Bij de Lotus kunnen jullie elkaar diep in de ogen kijken. De vrouw stelt zich volledig bloot aan hem en jullie zullen je zeer verbonden voelen bij dit seksstandje. De man steunt op zijn armen en leunt naar achteren terwijl hij in kleermakerszit zit. Zij gaat bovenop hem zitten en beweegt van onder naar boven en van links naar rechts. Dit standje is erg intiem, maar ook vrij vermoeiend voor de man omdat hij op zijn armen moet steunen. Hij kan tegen een muur aanleunen zodat hij zijn handen vrij heeft waardoor hij de vrouw ook extra kan verwennen.

8. De Matroos

Dit standje heeft veel weg van de Missionaris, maar dit keer houdt de vrouw haar benen in de lucht. Hierdoor heeft dit standje extra voordelen. Zij strekt haar benen tot boven haar eigen hoofd en hij buigt iets voorover zodat haar benen op zijn schouders komen te liggen. Doordat haar benen niet in de weg zitten, kan hij haar dieper penetreren. Om het vrijen intenser aan te laten voelen, maken jullie beide schommelende bewegingen met de heupen. Het fijne is dat dit standje voor beide partners weinig inspanning kost.

10. Tabletop

De Tabletop is het perfecte standje als je niet tussen de lakens wilt kruipen. Dit standje kun je uitvoeren op de eettafel of het aanrecht. De vrouw zit met haar billen op het randje van de tafel. De man gaat tussen haar benen in staan en penetreert haar. Zij kan haar benen om hem heen slaan terwijl ze op haar armen naar achteren leunt of helemaal plat op de tafel gaat liggen. Deze verschillende houdingen zorgen voor diverse sensaties. Plus dit standje krijgt iets extra’s omdat jullie niet in bed liggen. Niet vergeten om de gordijnen dicht te doen, hè.

11. De Kruiwagen

Ook het standje de Kruiwagen uit de Kama Sutra wordt door veel stelletjes in de slaapkamer beoefend. De man staat rechtop en zij steunt met haar armen op de grond en gooit haar benen in de lucht. De man pakt haar enkels vast en zij duwt haar benen tegen zijn bovenbenen aan. De kruiwagen positie is nu gevormd. De man kan haar nu makkelijk penetreren terwijl hij met haar benen het ritme en de positie kan bepalen. En hij heeft ook nog eens mooi zicht op haar billen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.