scandal-rollenspel-seks

Rollenspel voor betere seks – geïnspireerd op Scandal

-
Op:
-

In de Amerikaanse tv-serie Scandal springen de vonken van het scherm af. Of je nu de affaire van Olivia en Fitz toejuicht of haar liever ziet met Jake, er is geen ontkennen aan dat zij en de president een bepaalde chemie hebben. Is jouw seksleven een beetje ingedut? Wil je ook weer dat de vonken er vanaf vliegen? Laat je inspireren door het wilde seksleven van Olivia Pope, president Fitz en vijfde-wiel-aan-de-wagen Jake.

1. Kijk elkaar diep in de ogen

Staar elkaar voor ongeveer een minuut aan. Ongeveer de helft van de tijd dat Fitz en Olivia seks hebben, doen ze het alleen met hun ogen. Dit is nog intiemer dan hun steamy bedscènes. Dus stel een timer in en begin een wedstrijdje staren met je geliefde. Als het gestaar niet precies één minuut duurt, dan telt het helaas niet mee. Elkaar de hele tijd strak aankijken is heel intens en kan perfect gebruikt worden tijdens het voorspel of het échte werk. Elkaar diep in de ogen kijken, leidt vaak tot intense lust. Precies wat je relatie op dit moment nodig heeft.

2. Heb seks in een kast

Het is spannend en heel intiem: seks in een kast. In zo’n kleine ruimte hebben jullie weinig bewegingsvrijheid en bovendien is de kans groot dat je betrapt wordt. Elke kast is eigenlijk goed, maar bij voorkeur heb je seks in een kast die 1) niet in je eigen huis staat en 2) vol staat met elektrische apparatuur. In deze scène hadden Fitz en Olivia spontane seks in een elektrische kast en dat was in the heat of the moment echt mega passievol maar na afloop ook een beetje verdrietig omdat Fitz alles direct beëindigde. Dat laatste gedeelte kun je dus beter niet overnemen.

3. Huur een vriend in die buiten je appartement bewaakt

Huur een vriend in die voor de deur staat als bewaker net zoals de Secret Service mannen die Fitz overal volgen om hem te beveiligen. Er is vast wel iemand in je vriendengroep die dit voor geld wil doen. Wanneer de ‘bewaker’ op zijn plek staat, heb je zoals gewoonlijk seks in bed, maar dan nu met de wetenschap dat er iemand voor de deur staat die het waarschijnlijk allemaal kan horen. Wil je nog meer inspiratie uit Scandal halen? Nodig dan nog een vriend uit en laat de bewaker hem de toegang weigeren. Het is al helemaal grappig als deze vrienden elkaar niet kennen. ‘Sorry, maar je kunt nu echt niet naar binnen gaan. Het maakt niet uit wie je bent.’

4. Maak een sekstape

Maak een pikante sekstape. Bijna elke keer dat Olivia seks heeft, of dat nu met Fitz of Jake is, wordt het op beeld vastgelegd. Je hoeft de beelden na de daad niet terug te bekijken, het idee dat de camera aan het draaien is en alles vastlegt, is al een echte turn-on. Pas wel op dat B613 de sekstape niet in handen krijgt.

5. Heb seks op een bureau

Heb net zoals Olivia en Fitz seks op een bureau. Bereid je voor door je mooiste outfit aan te trekken en, als je slim bent, hang je een president zegel aan de muur zodat de kamer eruit ziet als the Oval Office. Verberg een camera ergens in de buurt maar zorg ervoor dat je er zelf niet opstaat. Trek nu alleen je ondergoed uit (tip: trek een jurkje of rokje aan) en laat je nemen op het bureau. Je seksleven breng je hiermee naar een heel nieuw dirty niveau.

rollenspel-tips-scandal

6. Down under in de keuken

Laat je partner down under gaan in de keuken. Het is de beste plek om een man met zijn beweerde ‘superkrachten’ te laten pronken. Als hij er niet goed in is, dan kun je je gewoon omdraaien, de koelkast openen en een snack pakken. Hoppa, zo doe je dat!

7. Maak een fort van dekens

Bouw met dekens een fort op de vloer. Maak het lekker knus van binnen met allerlei kussens en plaids. Je hebt nu een romantische setting gecreëerd voor sensuele seks met je geliefde. Het helpt zeker als je dit doet in een gigantisch huis in Vermont dat je vriend voor je heeft gekocht, zodat jullie daar later kunnen samenwonen en jam maken, maar voor nu zal de woonkamer van je huidige woning ook voldoen.

8. Kom in de stemming in een museum

In de mood komen in een museum? Ja, het hielp bij Olivia en Fitz. Show je verborgen kennis over historische feiten en hij zal gegarandeerd wéér als een blok voor je vallen. Want kennis is sexy. En dat houdt in dat jij sexy bent. Een bezoekje aan een museum is dus nog zo gek niet. Maar blijf met je tengels van alle beelden en schilderijen af want, tenzij je de president bent, zal je er sneller uitgegooid worden dan dat Fitz een vliegtuig kan neerhalen. En dat is behoorlijk snel.

9. Steamy seks onder de douche

Maak het gezellig met elkaar onder de douche. Seks onder de douche doet het altijd goed. Zelfs Olivia Pope kan niet altijd creatief zijn. Het is heel sensueel om samen met je partner te douchen. Hoe natter, hoe beter. In dit geval riskeert Olivia zelfs dat haar lokken nat worden. Dat moet wel betekenen dat seks met Fitz het waard is. Als jij nat haar voor een steamy seksleven over hebt, sleep je lief dan vooral mee de douche in. Ga op ontdekkingstocht terwijl jullie elkaar lieftallig insmeren met douchegel.

10. Ontdek elke plek in huis

In de keuken, op de bank, in de slaapkamer, in bad en ga zo maar door: heb seks op elke plek in huis. Jake en Olivia weten dat als alles mislukt elke kamer geschikt is om seks te hebben. Wanneer jullie klaar zijn, roep je: ‘It’s handled’. Ga daarna richting de snackbar omdat jullie hongerig zijn geworden na al dat geseks in iedere kamer.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.