seks en de ondergaande zon

Seks en de ondergaande zon

Door:
-
Op:

De zonsondergang, dat is een mooi moment om samen van te genieten een intiem moment. Plan een romantische strandwandeling rond het tijdstip dat de zon ondergaat of zoek een stil plekje in het bos. Of wat dacht je van de heide, de zon gaat prachtig onder op de glooiende heide! Natuurlijk is het heerlijk om samen te staren naar de prachtig rood kleurende lucht terwijl je lekker knuffelt, maar seks en de ondergaande zon zijn een nog veel betere combinatie!

Samen genieten van seks en de ondergaande zon

Je kunt dicht tegen elkaar aan kruipen wanneer de zon ondergaat, elkaar knuffelen en zoenen, maar het kan nog veel intenser. Zorg ervoor dat je een mooie fantasie hebt over seks en de ondergaande zon. Wanneer je dan samen bent op een rustig plekje kun je deze fantasieën waar maken. Iedere keer een nieuwe fantasie, in de zomer heb je hier veel tijd voor. De zon gaat pas laat onder, maar het is wel erg lekker om dit samen mee te maken. Geniet van deze mooie momenten en zorg voor steeds weer een nieuwe fantasie.

Wat als je geen partner hebt?

Wanneer je geen partner ter beschikking hebt kun je ook genieten van seks en de ondergaande zon. Masturberen is iets wat heel veel mensen doen en met reden. Het is gewoon heerlijk om even tijd te nemen voor je eigen momentje van genot. Daarnaast is het nog hartstikke goed voor je ook! Je kunt dit natuurlijk in de beschermde omgeving van je huis doen, maar buiten is eigenlijk veel spannender!

Struin het strand af op zoek naar een rustig plekje in de duinen. Of geniet van de ondergaande zon in de bossen. Rond die tijd is het op veel plaatsen rustig en kun je jezelf eens lekker verwennen.

Masturberen voor je partner

Als je wel een partner hebt, maar je vindt de gedachte aan masturberen in de natuur erg opwindend, dan kun dit ook doen waar hij bij is. Kijk eens hoe wild hij wordt als je met jezelf speelt, kan hij zich nog inhouden? Je voelt zelf natuurlijk het beste aan wat je lekker vindt. Let daarom goed op de zon en als je ziet dat deze onder begint te gaan zoek een rustig plekje op en begin met jezelf te spelen. Je partner kan toekijken en wanneer het bijna donker is kan hij het afmaken, reken er maar op dat dit het heerlijk voelt wanneer hij het afwerk!

Heb jij wel eens seks gehad bij de ondergaande zon?

1 Reactie