seks in het vliegtuig

Seks in het vliegtuig

Door:
-
Op:
-

Zoals bekend, loopt Amerika op de meeste gebieden ver vooruit, zo ook in dit geval. Een Amerikaanse eigenaar van een vliegtuig had het onconventionele idee om van zijn vliegtuig een liefdesnestje te maken. Zo wordt seks in het vliegtuig mogelijk, zonder dat je betrapt kunt worden. Het interieur van het vliegtuig bestaat dan ook niet uit stoelen, want dat zou natuurlijk niet erg comfortabel zijn, maar uit een kingsize bed met hartvormige kussens. Als er dan ook nog turbulentie is tijdens de seks in het vliegtuig, is geheel helemáál af.

De Amerikaan maakte zelf de uitspraak dat hij wel tot de ‘Mile High Club‘ wil behoren, maar toch liever niet betrapt wil worden door een stewardess. Deze club is eerder spreekwoordelijk, en de uitdrukking wordt gebruikt door iedereen die ooit seks had in het vliegtuig. Natuurlijk is het wel spannend om seks in het vliegtuig te hebben, maar de meesten onder ons vinden dit toch wel erg eng. En aan het vliegtuigtoilet moeten we al helemaal niet denken, want de hygiëne daar laat meestal sterk te wensen over, en zorgt dus niet bepaald voor een stimulerende atmosfeer.

Seks in het vliegtuig, kan dat?

Dat kan zeker. Uit begrip voor de stelletjes die graag seks in het vliegtuig willen hebben, maar het toilet absoluut willen vermijden, heeft de Amerikaan Andy Johnson iets heel speciaals bedacht; een speciale seksvlucht boven Las Vegas. Hij biedt een rondvlucht aan van 30 minuten tot anderhalf uur boven de beroemde stad. Bij een vlucht van 30 minuten moet je wel denken aan een vluggertje, aangezien je ook nog moet opstijgen en landen.

seks in het vliegtuig

Het vliegtuig

Het vliegtuig dat voor deze vluchten wordt gebruikt is genaamd de Cessna 421. Het is een klein, luxe vliegtuig, waar zes personen in kunnen plaatsnemen, zouden de stoelen er nog staan. Deze werden er voor de eerder genoemde doeleinden uit gehaald. In plaats van stoelen vindt men in de Cessna 421 een enorm matras, dat simpelweg op de grond ligt, bezaaid met zachte kussens, om het geheel zo comfortabel mogelijk te maken.

Maar hoe zit het met de privacy?

Ervan uitgaande dat de piloot niet stiekem spiekt, is het liefdesnestje van de Cessna 421 redelijk goed afgeschermd van de cockpit, namelijk door middel van een gordijn. Ook moet men zich hier verder niet inhouden, want de piloot draagt oordopjes die ervoor zorgen dat hij van al het lawaai achter hem niets meekrijgt. Althans, daar gaan we maar vanuit.

De hygiëne

Ook zorgen over hygiëne mogen de pret niet drukken, want anders dan het toilet in een regulier vliegtuig, wordt de Cessna 421 na elke rondvlucht grondig gepoetst. Ook worden er voor het begin van elke vlucht, nieuw beddengoed en nieuwe handdoeken neergelegd. De eigenaar van het vliegtuig wenst het overigens geen seksvlucht te noemen, omdat de intentie eerder romantisch moet zijn. Simpelweg een van de dingen die je ooit in je leven moet hebben gedaan, een onvergetelijke reis.

Maar hoeveel kost een dergelijke vlucht nou? Het bedrijf achter de vlucht, Love Cloud, kan stelletjes vanaf 799 dollar (710 euro) al meenemen voor een avontuur in de lucht!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.