Seks en gezondheid

Seks is goed voor de gezondheid

Door:
-
Op:
-

Er wordt vaak gezegd dat seks goed is voor de gezondheid, maar is dat ook echt zo? Ja. Want als je aan seks doet, ben je volop aan het bewegen en verbrand je dus ook vetten. Een goed idee dus om je hier eens meer in te gaan verdiepen en om meer aan seks te gaan doen.

Werking van seks

Seks werkt ook als je moe bent of als je futloos bent, je krijgt er nieuwe energie van. Heb jij moeite met concentratie vanwege angst of stress? Doe dan nu aan meer seks want seks kan je helpen ontspannen en je hoofd mee leeg maken. Een goede mogelijkheid dus om lekker even tot jezelf te komen. Iedere dag een moment van rust, samen seksen, samen genieten. Denk eens aan jouw gezondheid. Veel mensen weten niet dat seks goed is voor de gezondheid maar het is echt een feit. Geloof er daarom in en ga eens ervaren hoe goed seks is voor jouw lichaam, ook als je af wilt vallen is seks een goed middel om in te zetten!

Iedere dag seks?

Wanneer geniet je van de seks? Als je weet dat het goed is kun je dat vaker doen, in plaats van een rondje wandelen kun je elkaar nu de aandacht geven en zorgen dat je daardoor af gaat vallen. Daarnaast is het intiem, fijn en heerlijk en kun je samen genieten van dat heerlijke moment! Geef aan wat je lekker vindt en de seks is nog beter voor de gezondheid omdat je nog beter los kunt komen om te genieten!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.