seks met gevoel

Seks met gevoel

-
Op:
-

Seks met gevoel is belangrijk en zal zorgen voor een veel intensere vrijpartij. Als je namelijk tijdens de seks je gevoel laat zien, laat je ook merken dat je van de ander houdt, dat je elkaar leuk vindt en dat je jezelf over durft te geven. Dit is tijdens de seks belangrijk, want als je terughoudend bent, kan de ander zich afvragen wat er aan de hand is. Geniet daarom van seks met gevoel en laat je vooral niet afremmen door gêne. Je kunt je gevoelens heel goed uiten en daar kun je nu zelf mee oefenen. Kijk maar eens wat er gebeurt en hoe je partner reageert!

Gevoelens uiten

Tijdens de seks kun je op een eenvoudige manier je gevoelens uiten. Je kunt elkaar knuffelen, zoenen, lieve woorden tegen elkaar zeggen of elkaar aankijken. Dan zie je aan de ogen van de ander wel wat diegene wil zeggen. Zeker als je elkaar al langer kent, zal de ander niet zoveel woorden nodig hebben. Je gevoelens spelen een grote rol in je relatie, ook tijdens de seks. Als je je durft te laten gaan dan zal dat de ander ook meer vertrouwen geven. Zo kom je meer met elkaar in verbinding en wordt jullie relatie én seks veel intenser.

Laat je eens gaan en beleef seks met gevoel!

Als je alles uit waar je aan denkt tijdens de seks, hoe zal dat dan zijn? Knuffel de ander, zoen hem of haar en vertel lieve woordjes zodat je geliefde echt weet dat het goed zitten tussen jullie! Je kunt het niet vaak genoeg zeggen tegen de ander hoe leuk je hem of haar vindt. Zeker tijdens de seks zal dat goed beloond worden! Het is daarom het proberen waard, ontdek nu wat je gevoelens voor invloed kunnen hebben op de seks die je hebt.

Wat vind jij van seks met gevoel? Laat jij zelf je gevoelens zien tijdens te seks?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.