Standje 69

Waarom 69 in trek bij de vrouwen?

Door:
-
Op:
-

Standje 69

Een heerlijk seksleven begint eigenlijk ook met dit standje, want op deze manier kun je beide elkaar heerlijk gaan verwennen. Je kunt lekker tot rust komen samen en de tijd nemen samen. De een kan even wat rustig aan doen terwijl de ander jou lekker klaar laat komen, sabbel lekker even op de penis van je vriend en laat hem zorgen dat jij klaar komt, daarna worden de rollen natuurlijk omgedraaid maar hij kan je op blijven winden want met standje 69 blijft hij overal goed bij kunnen.

Verwennen met 69

Als je vrouwen echt eens goed wilt verwennen dan dien je eens met standje 69 over de brug te komen. Dit is een standje wat je heerlijk kunt proberen samen, het gaat er niet om dat het snel moet, het gaat er om dat je de tijd neemt voor elkaar en samen eens lekker gaat genieten, dit kan met dit standje zeker.

Lekker samen op bed liggen, elkaar langzaam uitkleden en dan draait de een zich om zodat je bij elkaars lekkere lichaamsdelen kunt, nu kan de pret beginnen! Neem hier lekker de tijd voor want wie heeft er nou haast? Met dit standje kan de avond heel lang duren maar kun je ook heel lang gaan genieten, kijk maar eens hoe vaak jij klaar kunt komen met dit standje! En vaak is 69 nog maar het begin van een spannende avond…

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.