Welness resort in Thailand

Swingen In Thailand

Door:
-
Op:
-

Ontvangst
We halen je vanaf vliegveld Udon Thani en zorgen we ervoor dat je niets ontbreekt op dit all inclusive resort. Vanaf het serveren van heerlijke lokale keuken tot maken van excursies naar geheimen van Thailand welke andere toeristen nagenoeg niet te zien krijgen.

Over Het resort
Het Swingers Paradise Resort biedt u een all-inclusive vakantie aan voor 7000 THB (Baht) kamer/nacht. De prijs is inclusief alle maaltijden en lokale drankjes gedurende uw verblijf. Maaltijden zijn Thais of Europees. De lokale Thaise maaltijden zijn wel een beetje heet voor Westerlingen maar de kok kan ze wat aanpassen voor u. Ze hebben hier geen vaste menu’s in het resort u mag ook zelf zeggen wat je graag wilt eten.

Locatie
Ondanks dat de locatie op een verscholen plekje ligt omringt door Thaise dorpen zijn er Tesco’s en andere winkelcentra dicht bij u in de buurt! Udon Thani is Thailand ’s derde grote stad.

Verblijf
Wanneer u hier verblijft bepaalt u zelf de regels.  U kunt hier leven zonder zorgen en u wordt niet lastig gevallen. Ondanks dit een hedonist’s droom paradijs is wordt je nooit iets opgedrongen wat je niet wilt.  Wilt u meer weten alvorens u van plan bent om hier heen te gaan kunt u ons mailen of een bericht op Yahoo of MSN Messenger of bel ons via Skype.

Kamers
We zijn een klein luxe wellness resort, voor maximaal acht koppels, het aantrekkelijke van een klein resort is dat je je nooit buitengesloten voelt. Niemand wordt hier genegeerd, we zullen allemaal vrienden worden tijdens onze intiem party’s. Al de kamers zijn rond het zwembad met waterval, welke een romaanse zithoek heeft met spa Jacuzzi. Alle kamer zijn met toilet en bad/douche en airconditioned, meeste met zicht op zwem-bad. De boven-water kamers liggen aan een klein meer zijn 100% privé en hebben geen zicht op het zwembad.

Faciliteiten
Deze service en faciliteiten zijn vrij voor al onze gasten;
– Zwembad
– Jacuzzi
– Schaduwrijke kamer aan het zwembad
– Massage ruimte boven water
– WiFi
– Gebruik van onze computer

en de volgende mogelijkheden waarvan sommige met bijbetaling;
Mini tours naar de Mekong Rivier en Indo China markt. Gebruik van motorscooter en 4×4 expedities naar de nabij gelegen bergen.

Skype:
swingersparadiseresort

of via telefoon +66 (0)42338162 (Engels en Thais)
Mobiel +66 (0)857480089 (Engels)
Nederlands info +31 (0)495 450325

1 Reactie

  1. Oudere Bonk. schreef:

    Swingen in Thailand ach ja dat doen er genoeg mannen ik denk dat ze dan sekstoerisme zeggen , ach mens ik heb al meerdere mannen gezien die makkelijk 40 jaar oud zijn en in een dancing ergens zitten mannen van dezelfde leeftijd zuipen er een lekker biertje en spreken over dit en dat 2 beeldschone meisjes op de dansvloer kameraad en ik zeggen dan " ze zijn er een gaan kopen in Thailand " wel die meisjes kan men vinden en kopen ginder keuze genoeg al heel jong moeten die sukkelmeisjes in prostitutie om het gezin ja soms papa en mama en 7 kinderen eten en drinken te bezorgen , als men zo een beeldschoon jong meisje kan meebrengen naar België ze zullen tegen die man 20 jaar ouder snel ja zeggen dan zijn ze immers verlost van dat ellendig smerig stieltje in hun jong leven hier is West Europa hebben ze dan een ander leven als ginder en gaan ze u trouw blijven tot ge sterft weet ik niet , ik zal het eens vragen aan zo een sekstoerist .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.