Dirty talk

Talk dirty to me

Door:
-
Op:
-

Stille seks versus seks met hitsige praatjes: wat heeft jouw voorkeur? Voor mij is stille seks een dooddoener, een recept voor een ontzettend saai seksleven. Ik ben gek op dirty talk, het brengt humor mee, houd je seksleven luchtig en intens tegelijk. En het belangrijkste: je houdt gezonde spanning in je relatie.

Praat voor een betere relatie

Wanneer ik dit peil bij anderen, valt me op dat veel vrouwen denken dat het gebruik van dirty talk iets is wat achter de deur van de slaapkamer moet blijven. Maar mensen, opwindende en geile praatjes maken de seks zoveel leuker. En het werkt door in zoveel andere aspecten van je relatie. Ik zal je uitleggen waarom je het eens zou moeten proberen. En natuurlijk ook hoe!

Seksuele spanning

Het grootste voordeel van smerige praatjes is de toenemende seksuele spanning tussen jou en hem. Seksuele spanning is de basis van het hebben van een gepassioneerde en fijne relatie met de man tot wie jij bent aangetrokken. Hoe vaak hoor je niet dat de passie in een relatie na loop van tijd langzaam verdwijnt. In plaats van altijd elkaars kleren uit te trekken, moet er nu zin gemaakt worden voor seks.

Intensieve dirty talk

Gezonde seksuele spanning is het antwoord. Die spanning zorgt ervoor dat jullie aan elkaar blijven denken, dat je graag dicht bij hem wilt zijn en dat je helemaal opgewonden raakt als je in elkaars gezelschap bent. Dirty talk tegen je partner is de beste manier dit te onderhouden en om je seksleven spannend en intensief te houden.

Blijf jezelf

Je kunt je boodschap overbrengen, zoals je dit zelf wilt. Schreeuw bijvoorbeeld op een geile manier: ‘Neem me, nu, harder’ of ‘Ik houd zo van je pik’. Indien dit een stap te ver is, kan het nogal gênant voelen om dit te roepen. Maak het dan lieflijker, fluister bijvoorbeeld in zijn oor en wees minder bruut in je woorden: Niet stoppen, dit voelt zo goed’ of ‘Jij bent ongelooflijk’. De toon is anders, maar ook deze vorm van dirty talk heeft een geweldige uitkomst.

Altijd in gedachten

Een ander bijkomend voordeel is je met dirty talk in gedachten altijd bij je partner bent. Spreek je hem niet persoonlijk, dan kun je hem alsnog prikkelen over de telefoon, via app of per e-mail. Bijvoorbeeld als je lief in het buitenland zit voor werk of een weekje met de zijn vrienden op pad is. Met de juiste woorden zorg je ervoor dat hij voortdurend aan je denkt.

Nu je de voordelen van dirty talk kent, is het tijd om het in de praktijk te brengen. Doe het stap voor stap:

 1. Bouw langzaam op

Plotseling gebruik van dirty talk kan verkeerd uitpakken, vooral als je geliefde het niet van je verwacht. Begin met lieve en spannende woorden om het te introduceren. Extreme, smerige en ophitsende teksten komen later.

 1. Begin in de slaapkamer

Dirty talk kan in het begin ongemakkelijk zijn, begin daarom op de plek waar jullie elkaar al vaak seksueel vinden: de slaapkamer. Zodra je vertrouwder raakt met spannende praatjes, kun je beginnen met experimenteren op andere plekken. Er is niets leukers dan de reactie van je man als je tegen hem leunt in een café en iets smerig in zijn oor fluistert.

 1. Praatjes naar zijn smaak

Bijna iedere man is gek op dirty talk, het is belangrijk dat je snel leert welke zinnen hij graag hoort. Waar de één een eenvoudige zin als ‘Ik kan niet wachten om samen met jou naar huis te gaan’ geweldig vindt, hoort de ander liever: ‘Ik kan niet wachten tot ik thuis op mijn knieën voor je ga zitten, ik voel je lul al kloppen in mijn mond.’

 1. Maak het eigen

Natuurlijk wil je je man prikkelen, maar vergeet niet dat je zelf ook plezier moet beleven. Voelt het ongemakkelijk om grove woorden in je mond te nemen, kies dan andere woorden. Niets moet, alles mag. Het is heel natuurlijk om je nerveus of verlegen te voelen als je voor het eerst begint met hitsige praatjes. Probeer het, je zult zien dat je zelfvertrouwen in dirty talk gaat groeien.

 1. Dwing het niet af

Als je een bepaalde smerige praatjes probeert en je krijgt niet de reactie die je wilt, probeer het dan niet opnieuw. Vergeet wat je hebt gezegd en probeer iets anders. Door dit proces van vallen en opstaan, ontdek je vanzelf wat wel voor jullie werkt en wat niet. Zo bouw je langzaam een encyclopedie van dirty talk die zorgt voor de juiste seksuele spanning.

 1. De Dirty Talk fabel

Sommige mensen denken dat je dirty talk het beste expliciet en agressief moet brengen. Als je alle bovenstaande tips hebt gelezen, zul je beseffen dat er de woorden die je gebruikt niet per definitie geil, smerig of agressief hoeven te zijn. Spreek de zinnen subtiel uit, zet ze kracht bij en gebruik ze intens. Zolang het uit jullie eigen ‘dirty talk encyclopedie’ komt en jullie blijven experimenteren, krijg je een gelukkige man die helemaal verslaafd aan jou is.

Hier alvast een aantal zinnen waarmee je vanavond alvast kunt oefenen, de rest van jullie encyclopedie kunnen jullie zelf bedenken. Succes!

 1. Als al deze mensen nu niet op dit feest waren, zou ik je direct bespringen
 2. Wat wil je dat ik onder mijn rokje aantrek: een slip, een string of helemaal niets?
 3. Niemand heeft me ooit zo genomen, zoals jij dat doet
 4. Als we thuiskomen vanavond zal ik je ballen leegzuigen
 5. Zelfs als je chagrijnig bent, heb ik nog steeds zin in keiharde seks met jou
 6. Het klinkt hebberig, maar ik heb je lul echt nodig vanavond
 7. Ik heb mijn lingerie speciaal voor jou uitgekozen vandaag
 8. Vanavond maak ik jou gek in bed, je weet niet wat je meemaakt
 9. Alleen al de gedachte aan jou maakt me nat en opgewonden

Ik wil in slaap vallen met jou nog steeds in me

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.