Amazone standjes

Twee standjes voor een beter orgasme

Door:
-
Op:
-

Het standje amazone, de positie waarbij je als vrouw bovenop de man zit, is perfect voor dames die graag de touwtjes in handen hebben. En natuurlijk voor mannen die houden van het kijken naar hun vrouw die de leiding neemt. De amazone is de combinatie van sexy vrouwelijke power en de stilling van mannelijke lust.

Vrouwen aan de macht

Welke variant je standje amazone ook neemt, het is bijna altijd een sprankelend genot voor ons vrouwen. Sommige houdingen geven een fantastische stimulatie van de clitoris, terwijl andere posities direct op de G-spot zitten. En als amazone bepaal jij wat er gebeurt en hoe het ritme gaat: snel, traag, penetreren, liggen of zitten, beukende of zachte stoten, ritmische of circulaire. Jij hebt de touwtjes in handen. Dus waarom zou je ze niet allemaal proberen om te zien wat voor jullie het beste werkt?

Draai voor soepele penetratie

Een kleine tip voor mannen die bij dit standje ervaren dat ze makkelijk uit hun vrouw glijden: draai haar zo, dat ze 90 (naar de zijkant) of 180 graden (in de tegenovergestelde richting) gedraaid is van hoe jullie normaal begonnen. Deze kleine aanpassing maakt echt een wereld van verschil.

Standje amazone

Amazone standje

Standje amazone – 2 Posities voor een beter orgasme!

Buiten de algemene tips en ervaringen over de amazone standjes, wil ik twee varianten met jullie delen die een vrouw een beter en intenser orgasme geven. En ik spreek uit eigen ervaring. Dus bij deze: twee varianten op standje amazone voor heerlijke hoogtepunten!

  1. De Strech Sprinter Stretch

Ga (als man) comfortabel op je rug liggen met je benen gespreid, knieën omhoog en je voeten zet je neer op het bed. Je armen rusten comfortabel naast je lichaam. Laat haar bovenop je zitten in de traditionele houding van de amazonezit. Vanuit deze positie kan jij als vrouw één voet plat op bed zetten, alsof je aan het squatten bent. Laat haar nu voorover buigen, richting de voet die inmiddels op bed staat, zo kan ze gemakkelijk haar andere been bewegen. Dit been moet namelijk tussen de benen van de man komen, waarbij het vanaf de knie tot aan de voet het bed raakt.

Training met clitorale stimulatie

Als het standje correct is uitgevoerd, lijkt het net alsof de vrouw bovenop de man zit in lunge positie (een oefening waarmee je je bovenbenen flink traint). Deze houding geeft de vrouw de macht over het spel: ze heeft alle ruimte om te stoten, terug te trekken en om iedere richting op te gaan terwijl ze op en neer op de man glijdt. Als man kun je kijken hoe haar borsten op en neer deinzen en vergeet vooral niet haar heupen te strelen. Terwijl zij jouw penis in en uit haar laat glijden, help jij haar stabiel te blijven staan. Zorg ook dat je vrouw van kant wisselt. Zoals ik al zei, zijn lunges een goede training voor je benen, wisselen is een must om kramp te voorkomen en om beide benen gelijk te trainen.

Op naar het orgasme

De Strech Sprinter is één van de beste standjes die je kunt doen voor stimulatie van je clitoris tijdens de seks. Het is dus vooral een aanrader als je als vrouw moeite hebt met het bereiken van je hoogtepunt. Je wordt diep gepenetreerd en hebt zelf de controle over hoe diep zijn penis in je stoot én hoe hard en hoe snel. Doordat je alle kanten op kan bewegen, heb je ook de vrijheid om met je clitoris over zijn schaambot en dijen te wrijven. Bovendien hebben jullie allebei je handen vrij, dus gebruikt ze dan ook! Als man kun je haar schaamlippen een beetje uit elkaar trekken, zodat de clitoris goed geprikkeld wordt door jouw lichaam. Streel elkaar, speel met haar borsten, stimuleer elkaar en geniet van het moment.

  1. De schommelende hengst

Dit standje is tevens een flinke workout, dit keer voor de man. De vrouw bestijgt je alsof je een trippelende hengst bent, dit heeft alles te maken met hetgeen je hiervoor nodig hebt: een schommelstoel. Ga op de schommelstoel liggen met je schouder op het deel waar de zitting en de rugleuning elkaar raken, je voeten staan op de grond, knieën zijn 90 graden gebogen en je billen raken de zitting niet. Voor de vrouw is dit standje een genot waarbij je bijna boven jezelf uitstijgt zo lekker! Ga bovenop de man zitten en houdt je voeten op de grond, terwijl je zijn penis bij jou naar binnen laat glijden. Als je eenmaal zit, trek dan je voeten omhoog naar achter en laat ze steunen op de knieën van je lief. Ondertussen houdt hij je armen vast om je stevig te laten zitten. Je hele lichaam wordt nu door jouw sterke vent getild, door te steunen op zijn bekken en knieën. Voor de man is het belangrijk je rug recht te houden en je hoofd omhoog, zorg dat je schouders comfortabel kunnen rusten in de stoel. Geïnstalleerd? Dan kan dit erotische feestje beginnen. Mannen: beweeg de heupen en duw ze op en neer, door de schommelstoel gaat je hele lichaam mee in het ritme. Je kunt het nog iets heftiger maken, door ook de hielen van de grond te liften. Als vrouw kun je meegaan in het tempo, door je hoofd en bovenlichaam heen en weer te swingen.

Laat de climax maar komen

Als man heb jij dit keer de controle bij het standje amazone, maar ook de vrouw kan zich gemakkelijk bewegen, daardoor heeft zij de mogelijkheid genoeg frictie te creëren tussen zijn lichaam en haar gevoelige pareltje. Je zit wel iets hoger bovenop je partner dan dat je gewend bent, waardoor je bekken iets naar voren moeten kantelen, wat zorgt voor extra stimulatie van je clitoris. Buiten kijf staat dat dit standje niet al te lang vol te houden is, tenzij je als man zorgt dat je onderrug ondersteund kan worden. Deze houding, waarbij je als vrouw hoger op je lief zit, voelt heerlijk en anders dan anders. Als vrouw voel je je bijna gewichtloos en met de juiste slagen die jullie maken op de schommelstoel, zul je ervaren hoe je G-spot geraakt wordt. En ik kan je vertellen: het voelt alsof je boven jezelf uitstijgt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.