Laat je verwennen

Verwen jezelf eens!

Door:
-
Op:

Het verwennen van een ander kan heerlijk zijn, maar ook als je jezelf laat verwennen kun je volop genieten. Kijk maar eens om je heen en geniet daar maar eens van want ze kunnen je echt laten stralen. Als je aangeeft wat je fijn vindt dan kun je snel tot je hoogtepunt  komen, maar geef jij hints tijdens de seks?

Hints geven

Niet iedereen wil zijn of haar partner hints geven tijdens de seks. Soms is het schaamte of niet durven, maar het is juist heerlijk als je elkaar wel hints geeft, je komt dan sneller klaar en je kunt extra genieten. Je kunt ook na een tijdje pas hints geven dat hoeft niet meteen, maar laat je dan eens lekker gaan. De ander kan er ook volop van genieten als jij hints gaat geven. Het is dan een extra uitdaging om er voor te zorgen dat je extra kunt genieten!

Genieten, of extra genieten?

Van de gewone seks en het voorspel kun je volop genieten, zeker als de ander je gaat masturberen of wanneer je dat zelf doet. Geniet daarom maar eens volop van de seks en laat het de ander maar eens doen bij je, geef een paar stille hints en kijk dan eens wat voor heerlijke avond daar uit naar voren gaat komen. Je gaat klaarkomen op die manier dat je nog nooit bent klaargekomen, zo heerlijk. Je wil nu graag iedere dag hints geven want het is een heerlijke belevenis! Doe het daarom nu en geniet van de seks!

1 Reactie