vibrator gebruiken

Vibrator gebruiken goed voor seksleven

Door:
-
Op:

Een vibrator is een heerlijk seksspeeltje om alleen of samen met je partner te gebruiken. Je kunt een vibrator gebruiken ter zelfbevrediging, als sensuele massage en tijdens de geslachtsgemeenschap. Het zorgt voor een opwindend hoogtepunt in het liefdesspel. Zoveel vrouwen en mannen, zoveel verschillende soorten vibrators, er is dus altijd wel een exemplaar dat bij jou en/of je partner past.

Aanvulling op je seksleven

Een vibrator is in menig slaapkamer een heerlijke aanvulling voor periodes van seksuele opwinding. Een vibrator gebruiken kan als je alleen bent, maar als je het samen met je partner doet geef je een nieuwe dimensie aan je liefdesleven. Het aanbod aan vibrators is zeer groot. Welke vibrator nu het beste te kiezen? Dat is afhankelijk van waarvoor je deze wilt gebruiken. Klassieke vibrators , Tarzan vibrators en Opleg vibrators zijn bij uitstek geschikt om de clitoris te stimuleren. Je kunt je echter ook fijn uitleven met G-Spot vibrators met een gekromde top die de G-Spot prikkelen. Er zijn tevens Anaal vibrators voor anale avontuurtjes, Vinger vibrators voor fijngevoelige seks en Koppel vibrators die zowel de man als vrouw de ultieme stimulatie geven.

De keuze voor de beste vibrator

De beste vibrator bestaat niet. Iedereen vindt weer iets anders opwindend en reageert verschillend op de vibraties. Als je voor de eerste keer een vibrator wilt hanteren, is het goed te kiezen voor een vibrator met verschillende trilling-intensiteiten en pulsatieritmes. Zo kun je ervaring opdoen met wat je het lekkerst vindt en waar je lichaam het sterkst op reageert. Verder stimuleren niet alle vibrators dezelfde gebieden. Je kunt bijvoorbeeld een vibrator kiezen die de clitoris stimuleert, perfect is voor G-spot stimulatie of een vibrator die geschikt is om meerdere gebieden tegelijk te verwennen, zoals een Tarzan vibrator. Zorg ervoor dat de vibrator goed opgeladen is, zodat je er urenlang plezier aan kunt beleven. Voor op reis kan het handig zijn om een vibrator op batterijen te kiezen.

vibrator gebruiken

Glijmiddel

Je kunt ervoor kiezen om een vibrator in combinatie met glijmiddel te gebruiken. Glijmiddelen van merken als Bodygliss, Lelo en Pjur gaan goed samen met een vibrator. Let er altijd op of een glijmiddel samengaat met jouw vibrator, siliconen glijmiddel kan bijvoorbeeld niet op een siliconen vibrator gebruikt worden. Na de pret met de vibrator kan deze het beste worden schoongemaakt met een toycleaner. Het kan echter ook prima met water. Kijk vooraf wel of jouw vibrator waterdicht is, want het elektronische gedeelte kan beter niet in contact met water komen.

Intensere seks

Penetratie met een vibrator geeft een intensere beleving aan zelfbevrediging of een vrijpartij met je partner. Het is ook een ideaal hulpmiddel voor vrouwen die niet zo gemakkelijk tot een orgasme komen. De trillingen van een vibrator bezorgen vrouwen namelijk sneller een orgasme dan stimulatie met de vingers, tong of penis. Ook voor vrouwen op oudere leeftijd met een verminderd gevoel kan een vibrator gebruiken uitkomst bieden. De stimulatie voelt als in je jonge jaren.

Een vibrator gebruiken tijdens de zwangerschap

Een vibrator kan ook gewoon bij een zwangerschap zonder complicaties worden gepakt. Wees alleen wat voorzichtiger en duw de vibrator niet te diep en te hard in de vagina. Zorg steeds dat de vibrator goed schoon is, om eventuele infecties te voorkomen. Een vibrator tijdens de zwangerschap kan een intense seksuele ervaring zijn. Vaak is in de zwangerschapsperiode de vagina vochtiger en zijn de schaamlippen voller. Dit geeft in vele gevallen een sneller en beter orgasme.

Gebruik jij al een vibrator? Laat het ons weten in een reactie!