Spannende spelletjes

Zinderende spelletjes om direct te proberen

-
Op:
-

Of je je gezonde seksleven nu nog lekkerder wilt maken of dat je het nodig weer moet aanwakkeren: het toevoegen van seks spelletjes aan je seksuele repertoire is altijd een goed idee. Spelletjes kunnen de temperatuur in de slaapkamer flink doen stijgen. Jullie kunnen kiezen om samen uit de kleren te gaan tijdens een potje strippoker of zelf een leuk en creatief verzetje verzinnen.

Om je alvast inspiratie te geven: hier zijn 4 seks spelletjes die je vanavond nog kunt proberen. Geef je over en wees creatief, dan weet ik zeker dat je opdrachten krijgt (of laat uitvoeren) die je nog nooit hebt gedaan, maar die je stiekem wel erg lekker vindt. ‘Let the game begin’ en strijdt voor je eer.

Naakt Twister

Twister heeft altijd al iets intiems gehad. Met je been over de ander heen leunen, waardoor je achterste wel erg dichtbij andermans gezicht komt. En meer dan eens raak je verstrikt in elkaar. Als tiener lachten we er altijd om, ook ik heb heel wat gegiecheld. Nu is het tijd om te profiteren van die flexibiliteit die Twister afdwingt: gebruikt het voor je eigen vleselijk genot.

Twister is een spel dat bijna bij ieder warenhuis verkrijgbaar is. Door te draaien toont de – voor het gemak noemen we het maar – spinner welke opdracht jij uit moet voeren op de mat met gekleurde stippen. Het leuke is om weer compleet in elkaar verstrikt te raken. En wie als eerste omvalt, is de verliezer.

Bouw de spanning op door met kleren aan te beginnen en laat de verliezer steeds een kledingstuk uittrekken. Wanneer er al aardig wat kleding op de vloer ligt en jullie naakt genoeg zijn, wees dan niet bang om elkaar te verwennen en te prikkelen. Likken, zoenen, zuigen en ook bij haar naar binnen glijden: alles is toegestaan. Maar pas op dat je niet omvalt!

Doen, durven of de waarheid

Ook dit spel heb je ongetwijfeld in je kinderjaren gespeeld: doen, durven of de waarheid. Maar ook aan deze klassieker kun je een volwassen twist geven, zodat het geschikt wordt voor de late uurtjes. Kies één van de drie: doen, durven of de waarheid.

Stel bij de waarheid geen directe vragen, zoals: wat is het meest spannende wat je ooit op seksgebied hebt gedaan? Of: hoeveel bedpartners heb je gehad? Maak er bijvoorbeeld een ‘Wat zou je doen als…’-vraag van, om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Ik heb bijvoorbeeld de behoefte niet om te weten wat mijn man heeft uitgespookt voor mijn tijd.

Bij doen en durven kun je gaan voor spannende opdrachten, zo breng je je stoutste fantasieën nog eens tot leven. Wees jezelf en ken geen schaamte, maar profiteer van de kansen die jullie van elkaar krijgen. Doen, durven en de waarheid biedt je de uitgelezen kans te experimenteren met voor jou onbekende dingen, zoals seks toys, BDSM of bijzondere lingerie.

Handen omhoog!

Nee, het gaat hier niet om het spelen van politie-agent en je kent dit spel ook niet uit je jonge jaren. Handen omhoog! is een super leuk en creatief spel, waarbij jullie allebei ruim beloond zullen worden. Wie weet wel met een intens orgasme. Bij dit spel begin je rustig met een voorspel, gebruik je tong, zoen elkaar en verwen je partner met orale seks. Is de spanning flink gestegen en zijn jullie klaar voor het echte werk? Geen probleem, kies een leuk standje uit.

Nu hoor ik je al denken, wat is dan het spel element? Simpel: bij Handen omhoog! Draait alles om de seks, maar wel zonder handen. Je mag ze niet gebruiken. Vingeren, aftrekken, strelen: het is niet toegestaan. En let op, de eerste persoon die per ongeluk zijn handen gebruikt verliest. De winnaar krijgt van de ander een seksuele gunst naar keuze. Dit is een spel waarin je helemaal kunt opgaan. Het is dan ook geen probleem meerdere potjes te spelen.

Strippoker

Strippoker hoort al jaren tot de klassiekers onder de seks spelletjes. Vaak speel je het met een groepje, maar je kunt het veranderen in een intieme aangelegenheid door strippoker samen met je geliefde te spelen. Het is vooral effectief als je hem of haar probeert te leren pokeren. En geloof mij, de wil om te winnen is er zeker. Bij beide partijen! Het maakt niet uit welke soort poker jullie gaan spelen. Misschien is Texas Hold ‘Em jouw favoriet en speel je dat liever dan de gewone Five Card Draw.

Het doel van dit seksspel is eenvoudig: voor elke hand die verloren gaat, trekt de verliezer in ieder geval één kledingstuk uit. Dit kan je shirt, je beha, een broek of een sok zijn. De regels bepalen jullie zelf: of zijn shawltje of haar haarband meetelt als kledingstuk is dus aan jullie. Maar spreek het wel af, zodat er tijdens het spel geen beschuldigingen van ‘vals spelen’ komen. Hoe meer kledingstukken jullie dragen, hoe langer het spel mee gaat.

Wanneer over en weer kledingstukken door de kamer te hebben geslingerd, hoeft het spel nog niet over te zijn als jullie beide naakt aan tafel zitten. Mocht de spanning nog niet zo hoog zijn gestegen dat jullie elkaar nog steeds kunnen weerstaan, dan kun je gewoon verder gaan met pokeren. Om het strippen is het niet meer te doen, maar wat dacht je ervan om de verliezer seksuele opdrachten te laten uitvoeren voor de winnaar?

Alleen maar winnaars

Bij alle spelletjes geldt: de ideeën zijn eindeloos, zolang je maar weet hoe je je seksuele creativiteit moet gebruiken. Laat jezelf helemaal gaan tijdens het spel en geef je over op het moment dat jij de verliezer bent. Door deze leuke spelletjes zul je ongetwijfeld nieuwe dingen ontdekken die jij helemaal het einde vindt. Zo voelen jullie je allebei aan het einde van ieder spel een winnaar.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.