lapdance-geven

Zo geef je een opwindende lapdance

-
Op:
-

Show je geliefde je meest sexy dansmoves tijdens een onvergetelijke lapdance. Met deze tips geef jij een lapdance die hij nooit meer vergeet.

Voordat je begint aan je lapdance

Je hoeft echt geen stripper of professioneel danser te zijn om halfnaakt voor je lover te dansen. Als je je in een verleidelijk lingerie setje hijst en sexy bewegingen maakt, dan kan hij je heus niet weerstaan. Wellicht voel je je wat onzeker of klungelig, maar wees gerust: dat hoeft niet. Er kan niets misgaan, jij hebt de touwtjes zelf in handen. Waarom dan toch dit artikel? Omdat een goede voorbereiding nooit kwaad kan.

Wat doe je aan tijdens een lapdance?

Trek een mooi lingerie setje aan waar jij je sexy en zelfverzekerd in voelt. Je outfit maak je compleet met een paar hakken eronder. Kun je hier niet op dansen? Vergeet de hakken dan. Je moet je namelijk goed kunnen bewegen in je outfit.

Alles voor de sfeer

Zorg voor een romantische sfeer in de ruimte waar je de lapdance gaat geven. Steek wat kaarsjes aan en dim het licht. Laat de kamer lekker ruiken en maak het bed mooi op. Bedenk van te voren of je genoeg ruimte hebt in je slaapkamer of dat je de woonkamer gaat gebruiken als podium. Zet een stoel tegen de muur aan en laat je lief er zo op zitten dat zijn benen gespreid zijn. Je wilt namelijk wel sexy dansmoves maken tussen zijn dijen.

Muziek voor een lapdance

Een lapdance is niet compleet zonder muziek. Kies voor een sexy, langzaam nummer, waar je goed op kunt bewegen. Een paar oldschool tips: ‘Pony’ van Ginuwine, ‘Doin’ It’ van LL Cool J of ‘Leave Your Hat On’ van Joe Cocker. Maar je kunt ook voor iets hips kiezen: ‘Naughty Girl’ van Beyoncé, ‘Ride’ van Ciara en alles van Enrique Iglesias vanwege het heerlijke latino ritme. Je lapdance hoeft natuurlijk niet het hele nummer te duren, doe gewoon waar jij je fijn bij voelt. Met deze onderstaande bewegingen hebben jullie – maar vooral je lover – een avond om nooit te vergeten!

The Sexy Lean

Sta tussen zijn benen in en laat je bovenlichaam naar voren leunen. Je rug is hol en je steekt je billen in de lucht. Zo heeft hij een fijn uitzicht op je sexy lichaam. Ter ondersteuning zet je je handen tegen de muur, of laat je ze rusten op de armleuningen van de stoel. Plaag hem door je borsten steeds dichter naar zijn gezicht te brengen – maar laat hem ze absoluut niet aanraken – of duik naar voren en wrijf je borsten tegen zijn borst.

The Lotion

Voor deze dansmove ga je iets verder van hem weg staan, zodat hij precies kan zien wat je aan het doen bent. Je staat nog wel tussen zijn knieën in. Wrijf met je handen langzaam over je borsten. Raak jezelf aan zoals je zou willen dat je lief je aanraakt. Laat je handen naar beneden glijden tot ongeveer je onderste buikspieren, vlak boven je hotspot. Beweeg ze daarna weer naar je borsten, of draai je om en masseer je billen. De sleutel tot succes is om deze bewegingen in slow motion uit te voeren, zodat je lover zich kan inbeelden dat zijn handen over je lichaam glijden.

De Hypnotiseur

De heetste moves maak je met je heupen en de Hypnotiseur heb je super snel onder de knie. Ga gespreid boven zijn benen staan en begin langzaam met je heupen te zwiepen van links naar rechts terwijl je het getal acht maakt. Zak steeds iets dieper naar beneden, richting zijn benen. Vergeet bij deze move niet om oogcontact te maken en de vorige beweging The Lotion uit te voeren.

hoe-geef-je-een-lapdance

The Boobies

De geur tussen je borsten is voor je lover erg opwindend. Ga tussen zijn benen staan en beweeg met je heupen terwijl je je borsten streelt. Leun zachtjes naar voren en zet je handen op de leuningen van de stoel. Druk je borsten in zijn gezicht dat zijn neus in je decolleté zit. Voor een extra opwindend effect wiebel je wat met je boobies en druk je het puntje van je beha of tepel tegen zijn neus aan.

The Cowgirl

Ga met je rug naar je partner toestaan en beweeg je kont net boven zijn kruis. Je kunt je handen op zijn dijen of op de armleuningen van de stoel zetten voor ondersteuning. Draai, zwier en schudt met je billen: wat jij wilt! Maak dan op en neer bewegingen met je kont, net alsof je hem aan het bereiden bent in standje reverse cowgirl. Om hem echt helemaal gek te maken, kijk je over je schouder terwijl je dit doet. Oeh-la-la.

Sexy Glijbaan

Glijd nu heel langzaam van zijn schoot af richting de vloer. Jouw billen die over zijn benen glijden zal hij absoluut geweldig vinden. Kruip sexy over de grond terwijl je hem over je schouder een stoute blik toewerpt. Wedden dat hij zit te genieten van het uitzicht?!

The Stand Up

Hoe je na het kruipen weer charmant opstaat? Zet je beide handen op de grond en laat eerst je kont omhoog komen. Wacht tot je benen helemaal recht zijn en kom rustig omhoog terwijl je vingers ook over je lichaam omhoog glijden. Draai je langzaam om terwijl je hem recht in zijn ogen aankijkt. Hot!

Face to Face

Nadat je sensueel bent opgestaan, loop je sexy naar hem toe en ga je op zijn schoot zitten, dit keer zitten jullie face-to-face. Kijk hem recht in zijn ogen aan terwijl je vingertoppen langzaam over je lichaam glijden. Maak draaiende bewegingen met je heupen en beloon zijn geduld met een sensuele zoen. Ga met je handen door zijn haar en trek zijn hoofd zachtjes naar achteren om af te sluiten met een hevige kus.

Happy end

Na de hevige kus als afsluiter zal je lover zich hopelijk niet meer kunnen beheersen. Beveel hem om je op te tillen, of neem hem zelf mee naar bed. De nacht is van jullie! Na zo’n ultieme lapdance geeft hij je vast alles wat je wilt.

Don’t forget

Vergeet tijdens je lapdance vooral niet om tussendoor te plagen, je geliefde ondeugende blikken toe te werpen en sexy te dansen. Als je dit allemaal met zelfvertrouwen doet, dan is je opwindende lapdance meer dan geslaagd. Enjoy!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.