telefoon-seks

Niet bij elkaar? Zo blijft jullie seksleven spannend!

-
Op:
-

Samen zijn in een lange afstandsrelatie is niet eenvoudig. Je mist elkaars gezelschap, berichtjes kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd en je kunt elkaar niet even lekker vastpakken. Het gebrek aan seks maakt het er niet beter op. Gelukkig zijn er een hoop manieren om de spanning in jullie sexleven eens flink op te voeren.

Tip 1: Spice it up met sexting

Sexting is dé manier om hem op afstand op te winden. Hij heeft direct spijt dat hij voor een zakelijke deal naar een ander land moest. Of dat hij aan de andere kant van het land woont en niet meteen in de auto kan springen om jou te zien. Sexting is het versturen van spannende of geile berichtjes naar je lover. Ook ondeugende en stoute foto’s van jezelf zijn voor je vriend meer dan welkom. Hot!

Tip 2: Creatieve berichtjes

Verras je lief met een gesproken audio berichtje of een kort filmpje waarin jij vertelt wat jij allemaal met hem van plan bent als jullie elkaar weer zien. Je vriend krijgt meteen rode oortjes bij het zien van jouw berichtje. En een harde.

Tip 3: Stuur je geliefde post

Vind je het sturen van een bericht via de post ouderwets? Het is misschien niet zo snel als een appje, maar dat maakt het heus niet minder spannend. Bestel iets spannends en stuur dat naar zijn adres. Je kunt bijvoorbeeld een sexy lingerie setje naar je lief sturen met daarbij een briefje waarop staat dat je dit graag voor hem wil aantrekken wanneer jullie weer bij elkaar zijn. Mag het wat gewaagder? Bestel dan een seksspeeltje en laat het bij hem bezorgen. Dit kan een speeltje zijn wat jou, hem of jullie allebei plezier brengt. Oeh la la! Je moet van tevoren wel zeker weten dat andere huisgenoten zijn pakketjes niet openmaken, want straks staat je schoonmoeder opeens met jouw buttplug in haar handen.

Tip 4: Deel je KamaSutra bucketlist

Vertel je lief welke seksstandjes je dolgraag wilt proberen. Dit doe je door bijvoorbeeld een online artikel over seksstandjes naar hem te mailen. De posities die je graag met hem wilt testen, markeer je. Wanneer hij jouw e-mail leest, dan staat hij te springen om jou weer te zien. Dankzij jouw KamaSutra bucketlist, of beter gezegd: fucketlist, hebben jullie bij de eerstvolgende ontmoeting meteen iets te doen. De hele dag met elkaar in bed liggen is op dat moment alles wat jullie nodig hebben.

Tip 5: Spannende Skype date

Spreek met elkaar een Skype date af voor over een paar dagen. Wanneer jullie aan het Skypen zijn, dan kun je hem uitdagen tot een spannend spelletje. Het spelletje kun je net zo spelen als in het echt, alleen nu kunnen jullie elkaar niet aanraken. Vergeet niet om de deur op slot te doen als je huisgenoten hebt. Je kunt de setting wat romantischer maken door het licht in je kamer te dimmen en kaarsen aan te steken.

seks-op-afstand

Tip 6: Maak een kalender met spannende foto’s

Laat je vriendje elke maand herinneren dat hij in zijn handjes mag wrijven met jou als vriendin. Dat doe je door hem een kalender te geven met sexy foto’s van jou. Iedere maand kan hij naar een andere foto van jou staren. Ook ziet ‘ie in één oogopslag wanneer jullie volgende date staat gepland. Als je het echt goed wilt doen, dan kun je mooie foto’s van jezelf laten nemen tijdens een boudoir fotoshoot. Met professionele en sexy foto’s wordt jullie sexleven op afstand net een tikkeltje spannender. Een beter cadeautje kun je hem niet geven!

Tip 7: Porno delen

Dat je niet elke avond in hetzelfde bed slaapt, betekent niet dat je in de periode dat jullie elkaar niet zien droog hoeft te staan. Het is niet netjes om in de tussentijd iemand anders te zoeken, maar je kunt jezelf wel een handje helpen. Kom je bijvoorbeeld in de mood bij het zien van een geil filmpje of na het lezen van een spannend verhaal? Stuur deze dan door naar je lief. Hij vindt het ongetwijfeld enorm opwindend om iets in zijn mailbox te krijgen waarvan hij weet dat jij daar geil van wordt. Vertel je lief wel dat het berichtje, filmpje of foto pas geopend mag worden op het moment dat hij alleen is. Je wilt niet dat je lover op jouw link klikt en dat er dan een hete seksscène op zijn beeldscherm verschijnt, terwijl hij gewoon op zijn werk zit. Oeps!

Tip 8: Seksspeeltjes op afstand

Koppels met een lange afstandsrelatie zweren er bij: seksspeeltjes die je op afstand kunt bedienen, ook wel vibrator app genoemd. Laat je partner, die misschien wel aan de andere kant van de wereld zit, jouw speeltje besturen terwijl jij hem via de webcam laat genieten van het uitzicht. Met bijvoorbeeld de We-Vibe Sync kun je een vibrator aan een smartphone koppelen en de vibrator op grote afstand laten besturen. Een andere variant is de Stimulator van G-Vibe. Jouw lover is ver van je verwijderd en opeens voel je iets in je slipje trillen. Het is je partner die aan je denkt en jou wil verwennen.

Tip 9: Zoek samen naar seksuele inspiratie

Samen fantaseren over seksuele gedachten en nieuwe standjes. Vertel je man wat je graag met hem wilt doen wanneer jullie elkaar weer zien. En dan hebben we het niet over samen pizza eten, het moet wel iets spannends zijn. Misschien wil je een nieuw standje proberen, of wil je weten hoe hij denkt over het betrekken van speeltjes bij de seks. Samen inspiratie zoeken is altijd een goede manier om de spanning terug te brengen. Na dit gesprek zitten jullie allebei vol met seksuele spanning.

Tip 10: Aftellen met sexy berichtjes

Als je lief duizenden kilometers van je verwijderd is, dan is het een goed idee om af te tellen naar jullie volgende ontmoeting. Dat aftellen kun je op veel verschillende manieren doen. Stuur hem elke dag of week een sexy foto van slechts één deel van je lichaam en zet erbij dat hij bij thuiskomst alles in één keer mag bewonderen. Als je nog een weekje moet wachten totdat jullie elkaar weer zien, kun je ook elke dag een spannend berichtje sturen. Zet deze berichtjes vol met dirty talk. Wedden dat hij staat te springen om in jouw armen te kruipen?!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.